Chec aperitiv

de Irina in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2014 | 18864 vizualizari

 

Printre preferatele mele se afla tartele sau checurile cu legume. Obisnuiesc destul de des sa combin legumele de prin frigider si de fiecare data iese o gustare delicioasa si frumos colorata.

 

INGREDIENTE

  • 10 ciuperci champignon
  • 1 dovlecel
  • 2 oua
  • 2 fire ceapa verde
  • 3 fire usturoi verde
  • 100 g cascaval Delaco
  • cateva fire de loboda
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri de faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Am spalat toate legumele.

Am curatat ciupercile de pielita si le-am taiat felii subtiri.

Dovlecelul l-am curatat si taiat cubulete.

Ceapa, usturoiul, loboda si mararul le-am tocat marunt,

Cascavalul l-am dat pe razatoare.

Am pus legumele impreuna cu cascavalul, verdeturile si ouale intr-un castron de portelan. Am amestecat ingredientele si am condimentat cu sare si piper.

Am adaugat faina si am amestecat din nou.

Am pus compozitia in doua forme de chec de silicon mai mici. Nu am uns cu nimic formele de silicon.

Am pus tavile in cuptorul deja incins pentru 45 minute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

mena29 1

20.05.2014, 18:02

Ce bine arata!

mihaelar63 1

08.08.2014, 12:47

Ce-mi mai place si mie checul aperitiv

Rahela Velicu 1

20.06.2021, 16:19

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pasta de ton